Protocollenbank


Op deze pagina vindt u een overzicht van voorbeelddocumenten die u nodig heeft voor de NHG-Praktijkaccreditering versie 2.1 waarvoor documenten vereist zijn ten behoeve van de audit. Echter, u hoeft deze documenten niet te plaatsen op het NPA-web. IZER heeft met NPA afgesproken dat de auditor voor de audit tijdelijk toegang krijgt tot de website van IZER. En toegang heeft tot de benodigde documenten. De protocollenbank is alleen beschikbaar voor deelnemers aan dit programma.

Er zijn vier domeinen. Per domein zijn de kwaliteitsnormen in artikelen opgesomd. De vereiste documenten staan in de derde kolom. De documenten kunnen door middel van de link geopend worden.

Aanpassen documenten
U kunt de Word-documenten downloaden en aan uw eigen huisstijl (logo, lettertype, enz.) aanpassen. Klik eerst op 'openen met Word' en daarna op 'bewerken inschakelen' (bovenin de gele balk). Daarna dubbelklikt u op [LOGO PRAKTIJK] en voegt u uw eigen logo toe (via invoegen/afbeeldingen). Dubbelklik in het document onder de stippellijn van de Koptekst en uw document is aangepast.

Ga naar:
Domein 1. Professionaliteit
Domein 2. Praktijkorganisatie
Domein 3. Medisch handelen en zorguitkomsten &
Domein 4. Patiënten ervaringen