AVG e-learning ‘Privacy & security in de huisartsenpraktijk’


Begin juli heeft IZER in haar online leeromgeving de e-learning Privacy & Security in de huisartsenpraktijk beschikbaar gesteld voor alle huisartsenpraktijken van IZER. In de vakantieperiode zijn er al 38 collega's geslaagd voor de eindtoets en voorzien van een certificaat (online). Een mooi resultaat! 

De AVG ging op 25 mei 2018 van kracht, maar de inhoud van de e-learning blijft relevant voor iedere medewerker in de huisartsenpraktijk. Hoe ga je om met de privacy en security van je eigen gegevens, die van collega's of patiënten? Waar moet je rekening mee houden als je een nieuw computerprogramma in gebruik neemt, nieuwe samenwerkingen aangaat of een nieuwe collega krijgt? De e-learning blijft voor iedereen toegankelijk, voor degene die hem nog willen volgen, voor nieuwe collega's of om nog een keertje na te lezen hoe het ook al weer zit met de AVG.

Waar kun je de e-learning ook al weer vinden? Iedereen met een geldig scholingsaccount van IZER kan na inloggen op de website van IZER inloggen in de leeromgeving via de knop e-learning. Nog geen scholingenaccount? Vraag deze aan via de website van IZER. Door jezelf te registreren wordt er een account voor je aangemaakt!

Privacy