Nieuwe e-learning: ‘Communiceren met VIP’


VIPLive maakt communicatie met zorgverleners, mantelzorger en een patiënt gemakkelijk en veilig. Wilt u weten hoe VIPLive werkt? Volg dan de e-learning ‘Communiceren met VIP’ en u kunt er direct mee aan de slag. IZER stelt de VIP app beschikbaar voor alle leden, zolang de coronacrisis duurt.  

Communiceren in VIPLive (pc) of de VIP app (telefoon) is vergelijkbaar met WhatsApp. Een groot voordeel van VIP is de mogelijkheid om direct te communiceren met zorgverleners en eventueel de betrokken patiënt. De gegevens uit VIP kunnen gedeeld worden en gesprekken kunnen direct teruggekoppeld worden aan het HIS. In het Zorgprogramma kwetsbare ouderen wordt de VIP app al geruime tijd gebruikt en als heel prettig ervaren, met name in de samenwerking met de wijkverpleging.

E-learning VIP

Om u op weg te helpen hebben we een e-learning gemaakt met de titel ‘Communiceren met VIP’. De e-learning bevat instructiefilmpjes en biedt ondersteuning aan bij het installeren en gebruiken van VIPLive en de VIP app. Maak in de praktijk, onderling, goede werkafspraken over het gebruik, en ga ermee aan de slag! 

Naast snel een goede communicatie op gang brengen kan VIP meer, denk aan het registreren van thuismetingen, het delen van een Gezondheidsplan en een groepsgesprek ‘MDO’ opzetten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Claudia de Waard, Coördinator Zorgprogramma kwetsbare ouderen, c.dewaard@izer.nl of (06) 386 743 24.
Algemeen
Chronische zorg
e-learning
Scholing (c)
Zorg op afstand (c)