Belangrijke verandering digitaal aanvragen laboratorium diagnostiek in ZorgDomein


Star-shl is vanaf 1 juni over gegaan naar een ander lab-informatiesysteem. Daarom kan vanaf vandaag worden aangevraagd in ZorgDomein via Star-shl. In ZorgDomein werkt u momenteel met de link naar Star-MDC, ondanks dat het logo aangeeft Star-shl.

In ZorgDomein staat deze link op dit moment onder in de lijst! Door veelvuldig gebruik verplaatst deze link naar boven en komt uiteindelijk bovenaan te staan. Star-shl verspreid binnenkort nieuwe gedrukte aanvraagformulieren die u kunt gebruikten voor patiënten die niet in het Nederlandse zorgsysteem opgenomen zijn, zoals bijvoorbeeld expats. Op deze formulieren staat ook de recente toegevoegde diagnostiek voor corona (PCR en Serologie).

Beeldvormende en Functie-onderzoeken weer mogelijk

Na een tijdelijke stop van een aantal onderzoeken in verband met de strikte COVID-19 richtlijnen, worden in juni de volgende onderzoeken weer op afspraak uitgevoerd.

  • ABP
  • Prostaat Echo
  • Fundus
  • Eerstelijns Oogonderzoek – in deze fase alleen een geselecteerde groep die hiervan gebruik kan maken. Uw relatiemanager kan u hierover meer vertellen.

De meest actuele locaties waar deze onderzoeken worden uitgevoerd, kunt u vinden op de website van Star

Instructie voor de lab-aanvragen voor STAR-SHL

Algemeen
Chronische zorg