Over IZER


Om iedereen optimaal te kunnen behandelen en de zorg betaalbaar te houden, zijn veranderingen nodig in de organisatie van de zorg aan chronisch zieken en ouderen. Wijkgerichte en transparante samenwerking tussen zorgprofessionals, ondersteunt door een krachtige organisatie, is de sleutel naar succes

Met deze visie is IZER in 2007 door vijf Rotterdams huisartsen opgericht. Vandaag de dag is IZER uitgegroeid tot een groot collectief van ruim tweehonderd huisartsenleden en meer dan honderd aangesloten ketenpartners. 

IZER is een vooruitstrevende zorggroep, anticiperend op de ontwikkelingen in de huisartsenzorg. Om de groei en ontwikkeling van IZER de ruimte te bieden, is IZER een coöperatieve vereniging geworden met huisartsenleden en een huisartsenbestuur. 

Lid worden

Bent u vrijgevestigd, praktijkhoudend huisarts in de regio Rotterdam-Rijnmond en wilt u deelnemen aan ketenzorg via IZER? Dan moet u eerst lid worden van de Coöperatie IZER. Voor meer informatie over het lidmaatschap of om u aan te melden, kunt u contact met ons opnemen via info@rijnmonddokters.nl.