Over IZER


Om iedereen optimaal te kunnen behandelen en de zorg betaalbaar te houden, zijn veranderingen nodig in de organisatie van de zorg aan chronisch zieken en ouderen. Wijkgerichte en transparante samenwerking tussen zorgprofessionals, ondersteunt door een krachtige organisatie, is de sleutel naar succes. 

Met deze visie, van vijf Rotterdamse huisartsen, is IZER in 2007 opgericht. Vandaag de dag is IZER uitgegroeid tot een groot collectief van ruim tweehonderd huisartsenleden en meer dan honderd aangesloten ketenpartners. 

IZER is een vooruitstrevende zorggroep, anticiperend op de ontwikkelingen in de huisartsenzorg. Om de groei en ontwikkeling van IZER de ruimte te bieden is IZER een coöperatieve vereniging geworden met huisartsenleden en een huisartsenbestuur. 

Lid worden
Bent u vrijgevestigd, praktijkhoudend huisarts in de regio Rotterdam-Rijnmond en wilt u deelnemen aan ketenzorg via IZER? Dan dient u eerst lid te worden van de Coöperatie IZER om vervolgens het contract met het zorgpad Diabetes te kunnen sluiten. Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen via relatiebeheer@izer.nl.