Workshop 'van Persoonsgerichte zorg 1.0 naar 2.0'


Inhoud

Persoonsgerichte zorg is zorg die afgestemd is op iemands persoonlijke behoeften, waarden en voorkeuren met het accent op welzijn en kwaliteit van leven. Mensen met dezelfde ziekte hebben een verschillende aanpak nodig. Belangrijk bij het geven van persoonsgerichte zorg is dat je als zorgverlener niet alleen uitgaat van ziekte en zorg, maar ook van gezondheid en gedrag. 

In deze workshop maakt u kennis met de diverse patiëntprofielen en het begrip de 'coachende zorgprofessional'. Door het inbrengen van casuïstiek koppelen we de theorie aan de praktijk. Alles wat u leert, kunt u direct toepassen in de praktijk.

Doelstelling

Na het volgen van deze scholing heeft u inzicht en handvatten om de patiënt in een actievere rol te krijgen. U hoeft gevoelsmatig minder hard te werken bij patiënten waarbij u lastig in gesprek komt of die niet doen wat medisch gezien eigenlijk het beste zou zijn. En u ervaart meer werkplezier.

Programma

17:30 uur: ontvangst en registratie met broodjesbuffet
18:00 uur: start workshop
20:00 uur: einde workshop

Docent

Karin Dubois, coach en communicatieadviseur

Doelgroep

Huisartsen die deelnemen aan een van de zorgprogramma's van IZER.

Inschrijfkosten

Geen inschrijfkosten voor de doelgroep.

Afmeldkosten

Bij verzuim en afmeldingen korter dan twee werkdagen voor aanvang van de scholing worden kosten (€ 50,-) in rekening gebracht.

Accreditatiepunten

KNMG 2

Inschrijven
Datum 19 november 2018 17.30u - 20.00u
Locatie Vlambloem 61
3068 JG Rotterdam

De inschrijftermijn is verlopen.
Bestanden
Er zijn bij deze scholing geen bestanden beschikbaar.