Implementatiesessie MijnGezondheid.net


Inhoud

Tijdens de implementatiesessie van MijnGezondheid.net krijgt u alles te horen over het portaal en de applicatie MedGemak. In twee uur leert u alles over de werking van het portaal, krijgt u tips over hoe het portaal handig in te zetten en leert u waar u in uw HIS alles kunt zien en terugvinden.

Bij de implementatiesessie komen alle functionaliteiten terug. Zo krijgt u uitleg over hoe online inzage werkt en hoe het digitaal tonen van labuitslagen functioneert. Daarnaast komen ook functionaliteiten aanbod zoals eAfspraken, eConsult en eHerhaalrecepten.

Hoe het portaal werkt, is niet alleen handig voor de huisarts om te weten maar ook handig voor uw overige praktijkmedewerkers. We raden praktijken aan om ook assistentes de sessie te laten volgen.

Deze cursus wordt gegeven in het kader van de implementatie van het patiëntportaal van Medicom. Deze sessie is niet verplicht in kader van het OPEN project waar de regio aan deel neemt.Programma

17.30 uur     Inloop met avondmaaltijd
18.00 uur     Start scholing
20.00 uur     Einde scholing

Docent

Pharmapartners

Doelgroep

De sessie is bedoeld voor huisartspraktijken die het portaal (MijnGezondheid.net) gaan inzetten. We raden aan dat iedereen in de praktijk snapt hoe het portaal werkt. Dit werkt het beste door de volgende zorgverleners de sessie te laten volgen:

  • De praktijkhouder (huisarts)
  • De assistente(s)
  • Praktijkmanager

Ook praktijkondersteuners zijn welkom om de sessie te volgen.

Aanmelden

  • Medewerkers van praktijken die zijn aangesloten bij IZER kunnen zich inschrijven via de knop hiernaast.
  • Bent u geen lid van IZER, maar wilt u wel graag deelnemen? Stuur dan even een mailtje met uw naam, functie en de naam van de praktijk aan info@izer.nl


Inschrijfkosten

Geen inschrijfkosten voor de doelgroep.

Afmeldkosten

Bij verzuim en afmeldingen korter dan twee werkdagen voor aanvang van de scholing worden kosten in rekening gebracht. Kosten huisarts: 50 euro. Kosten POH: 25 euro.

Accreditatiepunten

-

Inschrijven

Datum Locatie Vlambloem 61 3068 JG Rotterdam