Verdiepingsscholing 'Persoonsgerichte zorg 2.0'


Inhoud

Deze scholing is een vervolg op de startscholing 'Persoonsgerichte zorg 2.0: De coachende zorgprofessional'. Je kunt je alleen inschrijven voor deze scholing als je de startscholing hebt gevolgd.

In de middag wordt casuïstiek besproken. Je kunt de casuïstiek mailen naar scholingen@izer.nl en/of meenemen naar de bijeenkomst. 

De Verdiepingsscholing zal naar verwachting in fysieke vorm op kantoor plaatsvinden.

Persoonsgerichte zorg is zorg die afgestemd is op iemands persoonlijke behoeften, waarden en voorkeuren met het accent op welzijn en kwaliteit van leven. Mensen met dezelfde ziekte hebben een verschillende aanpak nodig. Belangrijk bij het geven van persoonsgerichte zorg is dat je als zorgverlener niet alleen uitgaat van ziekte en zorg, maar ook van gezondheid en gedrag. 

Doelstelling

De doelstelling van de verdiepingsscholing is de zorgprofessional te ontwikkelen tot een coachende hulpverlener, welke in staat is om samen met de patiënt te beslissen over doelen en acties (welke vervolgens vastgelegd kunnen worden in een individueel zorgplan - IZP).

Programma

09.00 uur     Verdiepingsscholing Persoonsgerichte zorg 2.0
13.00 uur     Bespreken casuïstiek
16.00 uur     Afsluiting bijeenkomst

Docent

Karin Dubois, coach en communicatieadviseur

Doelgroep

Praktijkondersteuners somatiek die deelnemen aan een van de IZER Zorgprogramma's.Inschrijfkosten

Geen inschrijfkosten voor de doelgroep.

Afmeldkosten

Bij verzuim en afmeldingen korter dan twee werkdagen voor aanvang van de scholing worden kosten in rekening gebracht. Kosten POH: 25 euro.

Accreditatiepunten

NVvPO 6, V&VN 6

Inschrijven

Datum Locatie Vlambloem 61 3068 JG Rotterdam